VOLG DE 31E ROPARUN LIVE OP RADIO EN TV

Zaterdag vertrekken ruim 220 teams vanaf evenementenlocatie Vliegveld Twenthe, om in estafettevorm ruim vijfhonderd kilometer af te leggen en op maandag te finishen op de Coolsingel.

Thuisblijvers hoeven aankomend weekend niets te missen. De 31e editie is namelijk, van start tot finish, live te volgen via de radio en televisie.

Televisie
Op het startterrein, op de route en op de finish maakt het televisieteam prachtige live-uitzendingen over de teams en de goede doelen. In de reizende studio, die meegaat de route op, houden de presentatoren je op de hoogte over de Roparun. De verslaggevers onderweg interviewen deelnemers en vrijwilligers.

De televisie start op zaterdag 4 juni om 10.00 uur tot 22.00 uur op zondag 5 juni van 8.00 uur tot 22.00 uur. Op maandag 6 juni van 8.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

De televisieuitzendingen volg je naast de website van de Roparun ook via ZuidWest TV, RTV Rijnstreek en ATOS TV en op maandag via TV Rijnmond van 14.00 tot 17.00 uur.

Radio
Roparunradio doet 72 uur live verslag van de 31e Roparun. Veel verslaggevers zijn het hele weekend onderweg om de deelnemers op de voet te volgen. In de studio in Barendrecht komen interessante gasten langs om te praten over de goede doelen die de Roparun ondersteunt.

Roparunradio start op vrijdag 3 juni om 19.00 uur en gaat non-stop door tot maandag 6 juni 20.00 uur.

De radio-uitzendingen volg je via de website van de Roparun, tal van radiozenders maar ook landelijk via DAB+. Weten hoe je kunt luisteren? Klik hier.

De radio en televisieuitzendingen zijn te volgen via players die tijdens het Roparun-weekend verschijnen op de homepage Roparun.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.