Team Lef Raalte 2022

TEAM LEF RAALTE

Team Lef Raalte is een groep van gemotiveerde mensen die dit jaar voor de tiende keer deelnemen aan de Roparun. Dit jaar blijven we, net als vorig jaar, in Nederland. De Roparun is een estafette loop en fiets evenement, dat gehouden wordt om geld op te halen voor de instellingen, goede doelen en projecten die bijdragen aan de missie van de Roparun: “Leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Ze steunen projecten als dagje uit voor zieke kinderen, vakanties voor mensen met kanker, maar ook sportfaciliteiten of andere benodigdheden op een oncologie-afdeling, kamers in hospices en nog zooo veel meer.

Wij, als Team Lef Raalte, zamelen ook door middel van diverse acties geld in. Denk aan een wijnactie aan het einde van het jaar of het verzorgen van vader- en moederdag pakketten. Door het jaar heen, starten we nog verschillende ander acties, dus houdt onze Facebook , Instagram of website in de gaten!

Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te ondersteunen door middel van een donatie of bij te dragen aan het materiaal dat wij tijdens de Roparun nodig hebben. Hiervoor kun je een berichtje sturen via Facebook, Instagram of via onze website (contact)

#550kmin2022   #TeamLefRaalte  #StichtingRoparun   #leventoevoegenaandedagen  #omdathetlevennuis